Specialist in het blinderen van ramenRamen blinderen Zwolle

Wilt u uw auto ramen blinderen in Zwolle? Hiervoor bent u bij De Kleine Reclame aan het juiste adres. Ramen blinderen wordt ook wel het laten tinten van autoruiten genoemd. Ons personeel heeft zich met de benodigde vakkennis en deskundigheid gespecialiseerd in het blinderen van uw ramen. Afhankelijk van uw type auto maken wij een prijs op maat. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Blinderen volgens de wetgeving

Bij het blinderen van de autoramen is het belangrijk dit professioneel en volgens de wetgeving te laten doen. Er zitten namelijk een aantal eisen aan verbonden welke zeer bekend zijn bij onze specialisten. Er mag geen folie of coating op de voorruit van uw auto geplakt worden. De voorruit moet minimaal 75% lichtdoorlatend zijn, de zijruiten aan de voorkant minimaal 70%. Op de achterruit mag wel een blinderende folie of coating geplakt worden. Deze eisen zijn door het Openbaar Ministerie gesteld om de verkeersveiligheid te bevorderen. Wij van De Kleine houden hier rekening mee en zullen altijd de regels navolgen.

Zie ook Reclameborden Zwolle of Reclamebureau Kampen

De voordelen van ramen blinderen te Zwolle

Voor het blinderen van uw ramen maakt ons bedrijf uit Zwolle uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen voor het meest optimale resultaat. Wanneer u vaak lang onderweg bent, houdt u uw auto het liefst lekker koel. Door zonwerende folie te monteren blijft een groot deel van de warmte buiten. Naast een stijlvoller uiterlijk is een ander voordeel dat waardevolle spullen op de achterbank minder opvallen wanneer uw auto geparkeerd staat. Ook is het bekijken van een DVD onderweg een stuk fijner voor uw kinderen. Profiteer ook van deze voordelen en neem contact met ons op voor het blinderen van uw ramen.